Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1782258 www.bgdnes.bg

Гаджето на Елица дебне Стунджи

Жестока драма се очертава зад кулисите на конкурса "Евровизия".
БНТ избра дуета Елица Тодорова и Стунджи да ни представя на тазгодишния финал. Двамата обаче са в обтегнати отношения.
Музикантът заряза жена и малкото си дете преди години заради палавата певица. Стунджи дори предложи брак на Елица в ефира на БНТ, но в един момент всичко свърши. Младата Елица би шута на 47-годишния Стунджи и си хвана ново гадже.
Стоян Янкулов остана предаден и с разбито сърце, а Елица направо сияе с новата си любов.

Официално тя твърди, че няма драма между новия и бившия й любим.
"Влюбена съм в момента. Новият ми мъж не ме ревнува от Стунджи", убедена е изпълнителката на "Вода".

Реклама

Певицата отказва да съобщи името на новия си любовник, но изтъква, че той е нейното вдъхновение. "Човекът, когото обичам, прекрасно знае кой е и това ми стига", казва Тодорова.

Истината обаче далеч не е толкова розова, колкото я представя Елица. Всъщност миньончето и Стунджи се разделиха след серия забежки от нейна страна.
Рапарът Криско бе първият, който попадна в списъка й с бройка за една нощ. Тодорова успя да завърти любовен роман и с още няколко ВИП персони под носа на Стунджи.
Заради жестокия удар, който му нанесе, Янкулов изобщо не иска да вижда Елица. Двамата са се разбрали да се усмихват пред камерите заради ДЕвровизияУ, но нищо повече. Интригата е още по-пълна, защото новият възлюбен на Елица всъщност е ревнивец и полудял от мисълта, че любимата му отново ще е с бившия. Макар певицата да не казва името му, в гилдията не е тайна, че това е известен режисьор, който също бе женен доскоро.

"Новият на Елица ходи с нея на всичките й репетиции, а още по-смешно е, че тя и Янкулов не си обелват и дума", разказват свидетели на панаира, който спретват музикантите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама