Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17899655 www.bgdnes.bg

Първата жена на Венелин Венков разбила сърцето му

Любовната драма на бившия барабанист на Слави Трифонов

Деловодителката избягала посред нощ от дома им в Унгария при новото си гадже

Първата съпруга на музиканта Венелин Венков-Венко разбила сърцето му, разкриха за "България Днес" негови колеги. Досега се твърдеше, че тя е била норвежка, с която бившият вече барабанист от бенда на Слави Трифонов "имал кратък брак". Приятелите му не казват, а може би и не знаят дали влюбените са живели у нас или в чужбина.

Реклама

Преди всички вестникът се добра до истината за семейната драма на любимия мъж на певицата Невена Цонева. По думите на приятели на Венко от гилдията неговата експоловинка не била никаква скандинавка, а чиста българка. "Не беше жена с артистична професия. Работеше в някакво деловодство", разкриват те. Барабанистът и чиновничката се сдобиват и с общо дете - щерка Паулина, която днес е вече мома за женене.

"Раздялата им е много драстична. Към полунощ без предупреждение жена му си събира багажа и го помъква към колата заедно с дъщеря им Паулина. И бяга в Унгария, където я чака нейният любовник. Той бил от смесено потекло, българо-унгарец", издават пред "България Днес" изтъкнати представители на музикалния бранш.

"След тази случка Венко направо рухна. Предателството на жена му страшно го нарани. Спасяваше го само професията. И здравето му се разклати", спомнят си те.

През цялото време основна опора на ексбарабаниста на "Ку-ку бенд" е неговата майка, бивша шефка в някогашната Концертна дирекция. И досега двамата остават много близки. Майката на Венелин обожава 7-годишния си внук Александър от връзката на наследника си с бившата певица на Слави Невена Цонева. Тя отгледала с много любов и внучката си Паулина, когато бившата й снаха все пак я върнала в България.

Според публикации в столични таблоиди Венко и 10 години по-младата от него гласовитка от Севлиево се радвали на луксозен живот в палат край софийското село Саранци. От колеги на барабаниста научаваме, че той имал и голяма наследствена къща в Панчарево. Отделно Венко притежавал просторен апартамент в центъра на столицата, а в друг, също на пъпа на София, живее майка му. Екссъратникът на Слави Трифонов бил много привързан към сина си Александър и настоял да му даде официално фамилията си, за да го подсигури с имоти като свой законен наследник.

Четете още

ЕКСКЛУЗИВНО! Невена Цонева: Обмисляхме с Венко да напуснем "Ку-ку бенд" от много време

ЕКСКЛУЗИВНО! Невена Цонева: Обмисляхме с Венко да напуснем "Ку-ку бенд" от много време

Пророчество събрало Невена Цонева с мъжа й

Пророчество събрало Невена Цонева с мъжа й

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама