Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17900680 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Софи Маринова в дует с Дони

Маринова имала парче с ритъма на Майкъл Джаксън

Той е великолепен! Искам още двойки да направим заедно!

"Дони, какво да кажа за него? Той е великолепен. Все съм пяла с много хора в дует, но нашият, който ще ви представим на 26 май в Пловдив с Дони, ще е изключителен. И ми се иска още песни да направим двамата."

Това казва фолкзвездата Софи Маринова, която ще е специален гост на наградите на Бг радио на 26 май в Пловдив. Двамата с Добрин Векилов от "Атлас" ще изпълнят песента "В друг живот".

Реклама

Софи и Дони се познават от години. Самият той отдавна мисли върху това да изпее заедно с фолкизпълнителката нещо. Преди две години те бяха жури заедно с Тита и Виктор Калев в музикалния формат "Звездите в нас".

Дони, който е музикален продуцент, винаги се е впечатлявал от таланта на Софка и дори още тогава й споменал, че ще е хубаво някой ден да работят заедно.

"Освен че с Дони ще пеем, много съм щастлива, че ще видя и Лили Иванова, моя кумир. Миналата година само връчих награда, а сега ще мога и да пея. Вълнувам се за тази среща с голямата публика на радиото", каза още Маринова.

Освен фолк Софи се справя блестящо и с други песни от различни жанрове. "И опера съм пяла, но не ми е на сърце. Но пък имам песен, която започва с ритъма на един от хитовете на Майкъл Джексън - They DonТt Care About Us, след което преминава в типичните мои балкански ритми. Хората много я харесаха тогава", припомня певицата.

"В днешно време няма конкретен стил, който хората да харесват. Всичко е до това дали ще ги развълнуваш, каквото и да пееш. Аз мога да кажа, че хората ми се радват, което е най-голямото щастие за мен", казва Софи Маринова.

Четете още

Софи Маринова и майка ѝ са като сестри

Софи Маринова и майка ѝ са като сестри

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак ЗАЛЮБИ стара позната

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак ЗАЛЮБИ стара позната

Реклама