Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1797895 www.bgdnes.bg

Азис взема 200 бона хонорар за "Къртицата"

200 000 лева хонорар ще вземат Азис и Деян Донков за участието си в телевизионното риалити "Къртицата" по ТВ7. Палавата Николета Лозанова е успяла да се продаде срещу 250 000 лева, научи в. "България Днес". Останалата без спонсор монтанска актриса Елен Колева след дълги пазарлъци е склонила да положи подписа си за участие в телевизионното шоу за далеч по-малко пари.
"Притиснахме я, никъде не играе, няма вече зад гърба си Сашо Олинезата и склони на никакви пари", обясниха приближени от екипа на Николай Бареков, водили преговори със синеоката "шивачка". Те обаче отказаха да назоват мижавата сума, срещу която са договорили Колева. Истината е, че останалата без плащач и роли Елена, както е името й по паспорт, сама се е предложила на продуцентите на риалитито Иван и Андрей.
Актрисата, която има слава на страстна съблазнителка, е решена на живот и смърт пак да стане желана и скъпоплатена отново от някой застаряващ, но солиден бизнесмен. За целта й трябва ефир от малкия екран. За да прикове към себе си евентуалните еротични мераклии, тя си е наумила да провокира мъжките фантазии, като съблазнява мачото в отбора на тв играта - Деян Донков, издават дружките й.
"Къртицата" е най-скъпото телевизионно предаване в родния ефир, категорични са хора от екипа на риалтито. За обезпечаването на тв играта вече са платени 1 милион евро за специализирана техника на холандска фирма.
Това става възможно, защото шефът на телевизията Николай Бареков се е сдобил с чудовищно висок бюджет от 50 милиона лева за тази година. Това е 2 пъти повече от досегашния бюджет на телевизията - 25 милиона, казват от ТВ7. Със свежите пари Бареков успя да напазарува журналисти, предимно дългокраки красавици от конкурентни медии.
От тях Бареков е готов да плати и хонорар на скандалния бивш военен министър Николай Цонев. Все още се водят преговори с министъра от кабинета на Симеон Втори, но той още умува дали да се включи в играта, казаха от екипа на продуцентите.
Играта "Къртицата" се ражда през 1999 г. в Белгия, а 2 години по-късно покорява със замах и САЩ. Участниците според правилата на тв играта са около 12 и трябва да играят заедно, за да преодолеят различни физически и психически задачи. Когато устоят на препятствията, те увеличават паричната награда за победителя. Един от играчите е „къртица“ - двоен агент, нает от продуцентите да саботира усилията на групата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама