Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1797904 www.bgdnes.bg

Буковска крие децата от НЛО

Йоана Буковска крие близнаците си не само от обществото, но и от... извънземните!
Топпапараците на "България Днес" уловиха във фотообективите си актрисата на разходка с дечурлигата в градската градинка пред Народния театър.

Трудно бе обаче човек да познае Стела от сериала "Дунав мост" - така се бе екипирала Йоана, че спокойно минаваше за снежен човек. Тя бе навлякла мръсносиво палто с пухкава и вдигната яка, а на главата й се мъдреше подобна на глинен гювеч шапка. С тази разлика, че капелата бе в черен цвят и със силно нахлупена козирка.

Реклама

Подобно изглеждащи шапки, но от алуминий и магнити си слагат по-параноичните представители на човечеството. Приспособленията уж пречат на малките зелени човечета да надникнат в умовете ни.

Близнаците на 36-годишната актриса също бяха прилежно повити в плътни грейки с качулки. Вера и Любомир, както се казват няколкомесечните бебета, "напускаха" двойната си количка на няколко пъти - майка им ги вадеше оттам и ги държеше на ръце, докато им разказваше смешки и сама се смееше.

Притеснението на Буковска от НЛО не е някаква нова мания - преди почти година звездата на Армията обяви, че е видяла извънземни. Малко след това знаменателно събитие Йоана се омъжи за Иван Давидов. Сватбата им бе силно тематична - мина в ретро стила на 30-те години на ХХ век.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама