Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1799114 www.bgdnes.bg

Водещата без гащи: Не си махах космите заради интервюто с Дачич (видео+снимки)

38-годишната Бранка Кнежевич, която се прочу със скандалното си интервю с министър-председателя на Сърбия Ивица Дачич, заяви, че специално не си е обезкосмявала интимните части, защото е искала да бъде сигурна „какво точно ще види" нейният събеседник, съобщи сръбският сайт alo.rs.

„Доста дълго време не правех нищо, за да се почистя отдолу. Не се бръснех, не използвах лосион за обезкосмяване или каквото и да е друго подобно средство. Просто исках да бъда на 100 % сигурна, че ще разбере какво вижда и ще се наслади изцяло на гледката. Иначе ме беше малко срам и неудобно, защото този човек много го уважавам", призна Бранка.

Реклама

Телевизионната водеща, която по време на скрита камера изненада сръбския премиер като се разкрачи срещу него без бельо, стана известна с още един скандал.

 

Фотомоделката, която се е снимала за "Плейбой" и е участвала в много конкурси за красота, твърдеше, че баща на детето й е бившият директор на телевизия „Пинк".

В продължение на години Мишо Добрич възприемал момчето за свое дете и плащал издръжка, но скорошен ДНК тест доказал, че всъщност той не е биологичният баща. Сега Добрич съди Бранка.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама