Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1799133 www.bgdnes.bg

Слави задява Преслава

Слави Трифонов може и да изглежда суров на екран, сякаш мрази всички. Но това далеч не е така!
Ето, той искрено се радва на фолкпевицата Преслава. Дългия не просто е фен на нейните песни, но оценява и женските й достойнстова.
Двамата се засичат все по-често покрай шоуто "Гласът на България". Макар да има вид на железен професионалист на няколко пъти Дългия си позволява да задява най-обротната чалгарка, разказват хора от екипа. Той тактично вметнал пред пайнерката колко е доволен, че именно тя е в журито. Трифонов изчеткал Преси и колко добре се облича. Похвалил я, че не изкарва гърдите си на показ.
"Много си хубава и не носиш кичозни дрехи", вметвал небрежно шоуменът.
Завявките на Слави не оставали скрити за никой от екипа на предаването. Той дори си позволил да покани певицата на вечеря, за да обсъдят евентуално нейно участие в шоуто му. Целият екип на "гласът на България" се чуди как Слави си позволява подобна волност пред погледите на гаджето си - балерината Мартина.
Слави публично похвалил Преслава, че не се прави на голяма "музикална разбирачка" за разлика от фолкпевициата Мария.
Мара беше жури на предното издание на "Гласът на България" уредена от бившия си мъж Димитър Андонов. Малко след като го заряза се появи новият спонсор на Мария - Христиан Гущеров. Той също налива тлъсти пачки за реклама на миньончето най-вече в "Шоуто на Слави". Според хора от екипа тя брои не малко банкноти, за гостува на Дългия и да представи всеки свой  нов клип.
При последната й визита на диванчето на Слави Мара беше облякла рокля с огромно деколте, от което водещият остана без ума и дума в ефир.
Дългия вметнал пред Преси и още една прилика между тях. И двамата не обичали да говорят и изкарват на показ личния си живот. Обичали дискретността и да пазят връзките си в тайна.
Спор няма. Определено биха били подходяща двойка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама