Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1799152 www.bgdnes.bg

Черната Златка си призна: За пръв път го направих на плажа

Черната Златка изгубила девствеността си не в копринени чаршафи, а на... студения бургаски пясък. Ето на това му се вика истинско морско чедо!
Сексбомбата от града на Христо Фотев сама си разказа за първите любовни стъпки. Златка Димитрова призна, че успяла да удържи на мъжките мераци към нея доста дълго време.
Превърнала се от момиче в жена чак на 18 години! Възраст, на която повечето момичета у нас вече са опитни куртизанки. Преди да навърши пълнолетие, участничката от "ВИП брадър" била задявана почти непрестанно от нахакани гларуси, но Златка чакала принца на белия кон.


Един ден той се появил. Останалото е история - морето, залезът, влажният пясък, звездите... и след няколко месеца упорити свалки Златка правила секс за първи път. И до днес бургазлийката си спомня с усмивка за сефтето си - явно е минало прекрасно. Или пък Злати иска да предпази достойнството на първия си мъж и да не го излага.
"Интересите ми са различни - обичам да ходя на кафе, на разходки, на фитнес", разкрива сексапилната брюнетка и добавя: "Е, когато съм тъжна, обичам да си стоя вкъщи. И да съм сама. Иначе съм много позитивен човек, усмихвам се постоянно!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама