Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17996503 www.bgdnes.bg

Ексминистър празнува с моделки на бляскаво парти

30-годишнината на модната агенция на Ивет Григорова бе полята с квалитетно шампанско и озвучена от гласа на звездата Габриел Дюей

Феерия от светлини, звуци и красота - това бяха трите "кита", на които стъпи партито на една от най-известните модни агенции у нас снощи, видя с очите си "България Днес". В актуален столичен клуб шефката на агенцията Ивет Григорова, в шармантен тоалет от светлобежово ламе, щедро разкриващ перфектните й крака, поднесе на елитните си гости и момичетата си огромна торта в чест на 30-годишнината от старта на бизнеса си.

Реклама

Ексминистърът на енергетиката от служебното правителство Росен Христов пристигна да поздрави Григорова. Той дори напусна очертанията на охраняваната от яки млади гардове ВИП ложа, за да вдигне наздравица с квалитетно българско вино с главната рожденичка на купона и със свои познайници от светските среди.

Освен него десетки хай персонажи и красавици направиха тур за овации на лъскавото събитие. Сред тях имаше и модели, които от над 20 години не са се появявали на подиума.

"Решили сме цяла година да празнуваме, защото това е много сериозен празник. През годините сме работили с над 1000 модели. Те са моите ангели", каза Ивет пред журналисти. До нея неотлъчно стояха нейната дъщеря - популярната актриса Луиза Григорова, и съпругът й - режисьорът Мартин Макариев.

За отбраните гости на звездното парти бе звездният изпълнител Габриел Дюей, печелил "Гласът на Швейцария". Той очарова публиката на най-авторитетните модни събития и ревюта на ултраизвестни брандове по целия свят.

Ивет Григорова поднесе и още един сюрприз на бляскавото тържество - късометражен филм за агенцията, в който говорят най-популярните й лица през годините. В него за първи път бившата моделка и настояща актриса Снежана Макавеева например признава, че не се е явявала на кастинг, а е била харесана съвсем случайно от агент на модната агенция на Централна гара в София.

Един от най-ухажваните представители на силния пол на партито бе всепризнатият "магистър елегантиарум" - проф. Любомир Стойков, изтупан в елегантен черен костюм.

Реклама
Реклама
Реклама