Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18003825 www.bgdnes.bg

Богдан Томов и Ути водят предавания с кански болки

"В момента съм на рехабилитация. Чувствам се несравнимо по-добре." Това каза за "България Днес" Богдан Томов. Певецът шоумен месеци наред не е пропускал процедура в реномиран столичен рехабилитационен център. Дори на 24 май той бе там, защото още от края на месеца и през цялото лято му предстоят важни професионални ангажименти, които изискват отлична физическа форма, научи още вестникът. Единственото, което малко го огорчава, е липсата на предаването му "Музика безкрай".

"Звучи банално, но от БНТ го спряха заради липса на средства", твърди поп ветеранът.

Томов хвърчи от щастие, че от неврологичните му болежки вече няма и следа. "Вървя си без проблем, специалистите от този център са страхотни!", не може да се нахвали изпълнителят на хита "Фото, моля".
Две години, сторили му се като цял век, Томов се бори с неврологично усложнение след операция. 68-годишният певец отдава страданията си на "творческо пренатоварване", тъй като по думите му е "артист, отдаден на сто процента на публиката".
За "България Днес" изпълнителят разкри, че е водил на няколко пъти музикалното си шоу по БНТ, атакуван от чудовищни болки. "Но никой не разбра за това. Нито хората от екипа, нито зрителите. Моите колеги се оказаха много мили и отзивчиви и ми помогнаха след края на предаването. Как съм стискал зъби, само аз си знам. Но ние, артистите, сме така - каквото и да ни се случи, трябва да бъдем в топформа на сцената. Публиката може и да е капризно дете, но за нас тя е всичко", убеден е Томов.
За първи път той доверява, че и на тв кулинаря Ути Бъчваров му се е наложило да участва в шоу на живо след контузия. "И на него не му личеше нищо. Хората искат от нас да изглеждаме по определен начин и ние сме длъжни да им го дадем. Правим го от уважение към тях и от уважение към изкуството", подчерта Томов.
Богдан Томов предпочита да запази в тайна как се е стигнало до травмата, заради която е съществувала опасност да слезе от сцената. Негови колеги припомнят, че през мразовитата зима на 2009-а той е водил само по тънък костюм новогодишния концерт на живо в София. Тогава певецът се оплакал от измръзване, от което много трудно се възстановил.

Четете още

Богдан Томов снима тежко контузен

Богдан Томов снима тежко контузен

Богдан Томов с 4-та доза

Богдан Томов с 4-та доза

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама