Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1800859 www.bgdnes.bg

Да готвиш гол е по-забавно и оригинално

Готвенето за едни е досадно ежедневие, за други удоволствие, за трети изкуство, а за четвърти забавление, което се изпълнява само на голо.

„Хъфингтънпост" разказва за трима студенти, направили сайта nakedvegancooking.com, в който съквартиранти и сътрудници споделят рецепти и снимки на вегански ястия, които са сготвили голи.

Реклама

 

Когато 24-годишната Джес, 21-годишната Грета и 24-годишният Зак се установили да живеят заедно, решили да споделят повече от душите си - поне в кухнята.

Докато Джес и Грета първоначално се състезавали коя ще направи по-оригинално ястие, Зак просто обичал да се разхожда гол.

Един ден тримата студенти решили да загърбят всички съревнования и дрехи настрана. Именно тогава им хрумнала идеята да направят сайта.

„Осъзнахме, че, събличайки се, сме създали платформа, на която да обсъждаме един куп въпроси, от които се вълнуваме", разказва Джес. Тези интереси включват снимки на голи тела, феминизъм и как медията ги изобразява.

Сайтът и фейсбук страницата им наскоро се сдобиха с много фенове, което доведе и до няколко изяви на студентите. Те направили няколко изложби и сега довършват антология на писане за снимки на тялото.


Реклама
Реклама
Реклама