Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18014244 www.bgdnes.bg

Крисия РАЗКРИ защо изчезна: Преоткривам се, атакувам отново "Евровизия"

"Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика".

Това отговори певицата Крисия Тодорова, говорейки за паузата, която си взе от музиката. В предаването "COOLt" по Би Ти Ви Крисия разказа пред Натали Трифонова какво е правила през този период.

Реклама

"На мен целта ми никога не е била да бъда известна и постоянна в това, което правя. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си - категорична е младата певица. - През тези години се научих на едно от най-важните неща - търпението. Споменавам доста често значението на тази дума. Търпението е много трудна част в нас, особено, когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата, да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото, да изровя нещо", разказа Крисия. 

"Харесва ми да се чувствам по-зряла и по-голяма и не съм сама. Колкото повече давам шанс на вселената да ми дава, аз получавам това, което и аз съм имала през годините. Чувствала съм се сама, например в ситуации, в които не съм била разбрана. Както споменаваме, че съм пораснала", допълни тя.

Чаровната Крисия, която пред 10 години завърши на второ място в "Евровизия", изяви желание отново да участва не песенния конкурс.

"Искам отново да се явя на "Евровизия". Това ми е на преден план в главата и се надявам да покорим още върхове, главно с история и послание. Ще се радвам да сме отново заедно с Хасан и Ибрахим", заяви певицата.

Четете още

Крисия още иска да бъде актриса

Крисия още иска да бъде актриса

ГОРЕЩО! Крисия разхожда куче по ДЪЛБОКО ДЕКОЛТЕ

ГОРЕЩО! Крисия разхожда куче по ДЪЛБОКО ДЕКОЛТЕ

ГЛЕЗЛА! Крисия всяка седмица на фризьор заради кучето

ГЛЕЗЛА! Крисия всяка седмица на фризьор заради кучето

Ето я порасналата наследничка на Крисия

Ето я порасналата наследничка на Крисия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама