Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18014275 www.bgdnes.bg

Ивка Бейбе разгорещи страстите: Искам тройка с Азис!

  • Потвърдено пред "България Днес"
  • Двете с фолкпевицата Лидия мечтаят за устните на костинбродския славей

"Искам тройка с Азис!" Това потвърди пред "България Днес" интернет сензацията, любима водеща на новото поколение и враг номер едно на предишното, Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Преди време се забеляза, че между палавата инфлуенсърка и краля на попфолка има сексуално напрежение.

Беше заснета една страстна целувка между двамата. "Секси беше. Азис има страхотни устни. Бих го целувала постоянно", каза ни тя. По-късно, бидейки гост на подкаста на Ивка, двамата кротко си признаха, че биха правили секс. Всички знаем, че Азис е гей, но Ивка е изключение.

Реклама

Черешката на тортата беше, когато чернокосата напаст започна да пише на своята приятелка, но и конкурентка - фолкпевицата Лидия. Тогава репортерката се появи с едно предложение - да го правят тримата - Ивка, Лидия и...кой? Дълго вървяха слуховете кой всъщност е третият късметлия.

Спрямо отговора на чалга фурията се предполагаше, че става въпрос за нейната половинка – поп звездата Наско Колев. Оказва се, че няма причина певицата да го варди от хищната Ивка. "Наско не е мой тип", признава си секссимволката пред наш репортер. Плячката на варненката се оказа много по-едра, преносно и буквално, и е не кой друг, а Азис.

Скоро водещата, обожаваща пикантните разговори, беше забъркана в още един скандал. Да участва в реклама за сладолед, която беше сметната за твърде провокативна за множество притеснени родители. Ива още тогава отговори на вълната хейт с думите, че "провокацията продава". Атакуваната 25-годишна застана зад думите си и пред нас. "Омразата и хуленето е добър приятел на шоубизнеса", категорична е тя. Ива е щастлива, че жъне голям успех и всички прожектори са насочени към нея, но забелязва, че всичко си идва с цена. "Ключовият момент при мен бе вълната от непримирим хейт", завърши водещата, на която понякога нещата й идват в повече.

Четете още

Ивка Бейбе тренира в Созопол

Ивка Бейбе тренира в Созопол

Става горещо! Ергенката Валерия иска да ПРОНИКНЕ в Ивка Бейбе

Става горещо! Ергенката Валерия иска да ПРОНИКНЕ в Ивка Бейбе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама