Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18015652 www.bgdnes.bg

Тони Стораро НЕ БЛИЗВА алкохол

Тони Стораро напълно се е преобразил. През август музикантът ще навърши 48 години, а изглежда като на 30. Ето една от неговите тайни...

"Преди 4-5 години спрях алкохола. Спрял съм дори по малко, по 100 грама алкохол да пия, въобще не близвам! Не употребявам никакви неща! Цигарите ги спрях още 2011 година", разказа певецът в "На фокус с Лора Крумова" по Нова телевизия.

Реклама

Пълната промяна в начина на живота, а оттам – и във външния вид на Тони Стораро е започнала преди няколко години, след като изпълнителят преживява няколко тежки момента. Едно от нещата, които го стреснали най-много била операцията на гласните му струни, когато кариер че миата му била застрашена.

Певецът бил много притеснен преди операцията, защото бил изгубил гласа, с който от години си изкарва хляба и издържа семейството си. За щастие, операцията минала успешно, проблемите на музиканта останали в миналото, но лекарите го предупредили да ревизира сериозно навиците си. По онова време той обичал, като всеки нормален мъж, да се заседява край масата, да си пийва в компания, а освен това много пушел.

"Докторът ми каза пей продължително време да ти чуя гласа! Аз щях да припадна! Чух си гласа и беше брилянтен! Разплаках се и излязох в коридора да пея!", допълни още Тони.

След като лекарите го предупредили да спре и да обърне внимание на здравето си, а и след загубата на гласа, която сериозно го изплашила, Стораро-старши решил да заживее нов живот. Той силно повярвал в Бог и бил убеден, че именно Бог му е върнал гласа, давайки му шанс да поправи всички свои грешки. Спрял да пуши, изведнъж отказал и всякакъв вид алкохол, скъсал със страстта си към нездравословната храна и започнал да практикува модерния напоследък режим "фастинг", при който човек се храни само в точно определен малък период от денонощието, а през останалото време гладува.

Четете още

Емрах гостува на Васил Божков

Емрах гостува на Васил Божков

Папарашки удар! Тони Стораро на обяд по мъжки (СНИМКИ)

Папарашки удар! Тони Стораро на обяд по мъжки (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама