Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18040860 www.bgdnes.bg

Мария Силвестър в изповед: "Бригада нов дом" коренно ме промени

Пренаредих ценностите си, завършвам психология, след като срещнах толкова много съдби в предаването

Коренна промяна настъпва в живота на Мария Силвестър, след като започва да снима предаването "Нов дом". Срещата с хора в нужда, към които трябва да отвориш сърцето и душата си, пренарежда изцяло ценностната система на водещата. На финала тя решава, че трябва да завърши започнатото преди години висше образование по психология, за да може да разбира по-добре героите си. И да им помага.

Реклама

"Преживяването "Бригада нов дом" е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света", разкрива Силвестър и допълва: "Забелязваш, че понякога един съвсем малък жест може коренно да промени някой живот".

Водещата установява, че в работа й има и голяма отговорност, и Мария винаги е готова да я носи на раменете си: "Това да влезеш в съдбата на някого носи и голяма отговорност. Можеш да промениш живота му, можеш да оставиш голяма следа, може да промениш напълно посоката и представата му за това какво би искал да прави. Това е, защото всяко едно добро, което правим, се препредава, и това е най-важното послание на нашето предаване. "Бригада нов дом" ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота", казва Силвестър.

"Завърнах се да уча психология просто защото има нещо незавършено в миналото ми", допълва чаровната звезда на малкия екран, която още в края на 90-те е била захванала да следва специалностите "Психология" и "Право", но не ги завършва. 20 години пауза не попречват на Мария да завърши мечтаната си специалност.

"Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати", разсъждава за своя избор синеоката интелектуалка.

Четете още

Грандиозен ремонт за финал на сезон 6 на "Бригада Нов дом"

Грандиозен ремонт за финал на сезон 6 на "Бригада Нов дом"

Мария Силвестър разплака момиче с церебрална парализа, Виктория с нов дом от "Бригадата"

Мария Силвестър разплака момиче с церебрална парализа, Виктория с нов дом от "Бригадата"

Мария Силвестър стана студентка на стари години

Мария Силвестър стана студентка на стари години

Подкаст: Мария Силвестър: Притеснявам се,  когато не намеря общ език с някого

Подкаст: Мария Силвестър: Притеснявам се, когато не намеря общ език с някого

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама