Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18041513 www.bgdnes.bg

Финалистката от "Ергенът" Маги: Виждам Алек като друг човек

Маги Томова сподели нови подробности за преживяванията си в предаването и след финала на „Ергенът" в подкаста „Надкаст".

„Абсолютно съм шокирана и това е сериозно, защото след последните му изяви виждам съвсем друг човек. Чувствам се, сякаш гледам злия близнак на Алек. Това е плашещо и ме ядосва", каза Маги.

Реклама

Тя категорично заяви, че не би му простила. На въпроса какво ще направи, ако го види на улицата, Маги отговори, че просто ще замълчи и ще слуша какво би ѝ казал той.

Маги развенча слуховете, че всичко случило се в предаването е било добре планиран сценарий.

„Категорично мога да заявя, че в предаването сценарий няма! Няма договор на света, който да те задължи да направиш или кажеш нещо, което не искаш", заяви финалистката в „Ергенът".

Според нея обаче Александър е имал стратегия.

Може би е влязъл в предаването с идеята да не избере никоя и мама Ксения е била много добре запозната с него", предполага Маги.

Тя смята, че според нея родителите на Александър са били против участието му.

Друга силна провокация за фенове на предаването и двете финалистки бяха изказванията на майката на Алек за възрастовата им разлика. Маги сподели, че личната ѝ среща с нея е минала много добре и е останала с впечатлението, че е приета от майката на Александър.

„Имахме много приятен разговор. Тя ми се усмихваше и в един момент виждам на екрана жена, която няма нищо общо с онази, която е седяла с мен", сподели Маги.

Остра беше реакцията на Маги и към намеците за жените с „багаж". За нея децата са благословия и се изисква огромна смелост, за да продължи една жена пътя си сама с детето ѝ.

Реклама

„Всяка жена в това положение трябва да знае, че заслужава много любов и ако някой отказва да ѝ я даде, защото има дете, този човек не е достоен за нея", изрази подкрепата си Маги.

Първите думи на Александър Младенов след финала на „Ергенът" бяха, че е съвестта му е чиста, защото не е давал обещания на никой. Това са и думите, които най-много обидили Магдалена.

„Когато общувах с онзи Алек в предаването, аз бях сигурна, че всичко това, което аз изпитвам е споделено. Той ми говореше за любов, човече, аз не мога да повярвам, че в момента отрича всичко. Казваше ми, че ме обожава. Това не е заснето на камера, но това не означава, че не е било", сподели Маги.

За последно двамата се виждат преди финалът, когато Магдалена и Надежда вървят към „олтара", за да разберат коя от двете е неговия избор. Това е един от най-трудните моменти за двете, защото е трябвало да изгледат и преживеят видео посланието на Алек, два пъти.

„Наум ни посрещна, с думите, че единственият човек, който може да ни обясни какво се случва е Александър и ни включиха телевизора. И най-тъпото беше, че ние това нещо го преживяхме два пъти, защото на половината обръщение тока спря. Това беше отвратително", сподели Маги.

По думите й целият екип на предаването е бил изненадан от начина, по който Александър Младенов избира да завърши участието си в романтичното риалити.

„Екипът преживя заедно с нас всички емоции. Не можех да повярвам, всички плачеха около нас", сподели Маги.

Въпреки горчивия финал, преживяването ѝ в романтичното предаване е било изключително позитивно, защото наистина е искала да ѝ се случи приказката.

Четете още

Ивайло Захариев СКОЧИ БРУТАЛНО на "Ергенът"

Ивайло Захариев СКОЧИ БРУТАЛНО на "Ергенът"

НАРОДЕН ЧОВЕК! Ергенката Елена пазарува от втората употреба, носи пола за 7 лв.

НАРОДЕН ЧОВЕК! Ергенката Елена пазарува от втората употреба, носи пола за 7 лв.

КРАЙ! Ергенът Евгени и Валерия се разделиха

КРАЙ! Ергенът Евгени и Валерия се разделиха

Ергенът Евгени инкогнито в Гърция

Ергенът Евгени инкогнито в Гърция

Реклама