Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1804590 www.bgdnes.bg

Мадона го забива на Деми Мур (Подла другарка)

Мадона заби нож в гърба на доскоро най-добрата си дружка Деми Мур.

След нощта на „Оскар“-ите вместо актрисата кралицата на поп музиката поканила Аштън Кътчър на бляскаво парти в луксозната си вила в Ел Ей. Близки до певицата изтъкват, че от самото начало на раздялата между Мур и Аштън тя повече подкрепяла актьора.

Реклама

"Мадона е убедена, че неговата кариера е по-бляскава и тепърва му предстои развитие в Холивуд", споделят дружките на "материалното момиче". "Кой се интересува от застаряващи разведени жени, чиято кинокариера на всичкото отгоре е зациклила?", язвително подмятат те. 54-годишната изпълнителка много харесва компанията на младока, който умеел да флиртува с нея, да се шегува и да я разсмива, изтъкват посветени. "На купона след раздаването на статуетките двамата много танцуваха и се забавляваха", пише клюкарското издание "Радар онлайн".

На същото парти гости на певицата била и тежката артилерия на Меката на киното - Джордж Клуни, Салма Хайек, Джак Никълсън, Леонардо ди Каприо, Джон Траволта, Брадли Купър, както и настоящите носители на "Оскар" Даниел Дей Луис и Ан Хатауей.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама