Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1804890 www.bgdnes.bg

Емилия: Анелия да не ми се мярка

Жесток скандал се развихри зад кулисите на наградите на телевизия "Планета".
Броени часове преди раздаването на най-престижните статуетки във фолкбранша двете от представителките на "Пайнер" спретнаха невиждан панаир.
Анелия и Емилия за пореден път нажежиха обстановката в НДК.


И двете певици категорично страняха една от друга и не искаха дори да стоят в едно и също помещение.
"Тази да не ми се мярка пред очите, че не знам какво ще стане", изсъска Емилия и се скри в гримьорна далеч от врагинята си.

Реклама

Разделени на лагери, двете чалга певици приобщаваха останалите сексбомби на своя страна. Емилия се прави на първа приятелка с новият враг на Анелия - Галена. Бившата на Коко Динев и изпълнителката на "Дявола ме кара" обявиха публично война една на друга, а Емилия се опитва да прикотка на своя страна Галена.
За да не остане по-назад, Анелия се прави на дружка с още една от жените в списъка на Коко - Нелина. Първата любов на собственика на "Кошарите" можеше да бъде забелязана в сладки приказки с Анелия.

Двете от години твърдят, че нямат лоши чувства една към друга. Обединява ги ненавистта към Емилия, единствената жена, която се задържа толкова дълго в леглото на Динев.

Смятаната за последна авантюра на Динев Ц Преслава, не попадна в нито един от лагерите. Тя не е близка нито с Емилия, нито с Анелия.
Малко преди да се засекат в зала 1 на НДК, изпълнителката на "Погледни ме в очите" заби нов нож в гърба на Еми от Гълъбово.

"Поведението й е жалко! - категорична е Анелия. - Проблемът е в нейното съзнание, в нейната психика и в нейната глава. Винаги ще имам хубави и интелигентни отношения с бащата на детето ми и така ще е, докато сме живи. Аз в такива евтини скандали отказвам да участвам. И повече не мисля да говоря по темата. Хубаво е да си преодолее тези неща, защото в противен случай само тя ще страда", заканва се певачката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама