Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18054403 www.bgdnes.bg

Подкаст: Теди Кацарова: Щастлива съм! Чех е човекът до мен - благи хора

Заради фамилията, която носи, в началото на музикалната си кариера Теди Кацарова се сблъсква с трудности. “Хората просто не искаха да чуят как пея, а чуваха само фамилията ми”, споделя Теди в подкаста “24 часа от живота”.

След “Маскираният певец” публиката вече не я свързва единствено с известните ѝ родители.

През 2001 г. се омъжва и се мести за 9 години във Финландия.

“Успях да реализирам два сингъла, албум, работих със страхотни диджеи, пътувах, но не успях да създам почти никакви приятелства”, разказва певицата.

Днес е щастлива, защото е намерила човек - широко скроена душа като нея. “Ян е чех, от семейство с трапезите, има страхотни родители, много приятели. Влюбена съм в тяхната култура и манталитет, много са благи. Може би това ми липсва в България.”

Най-новата песен на Теди се казва “Намирай ме”. Видеото е заснето в Народно читалище “Отец Паисий 1927 г.” в радомирското село Извор. Целта е тя да помогне за основен ремонт на зданието.

Какво се крие зад широката й усмивка и още от интересния разговор с Теди Кацарова - слушайте в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни откриете като “24 часа podcast”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама