Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18058201 www.bgdnes.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! "Лейди България" Христина Красимирова: Екшънът на паркинга няма общо с мен, аз съм в Италия! (Видео)

"Не съм жената от клипа на паркинга, с блъскането и със заканите! Аз съм в Италия от три седмици!" Това каза пред "България Днес" "Лейди България" 2023 Христина Красимирова. Разговаряхме с нея веднага след като излезе информацията, че  тя е жената от скандалния клип на столичен паркинг, в който шофьорка с черен джип блъска нарочно кола срещу нея, след кото слиза и крещи: „Ще те смажа! Ще те ликвидирам!".

"О, не, няма такова нещо! Не съм замесена в случая с блъскането на паркинга. Аз даже не знам за какво става въпрос. Аз съм в Италия от около 3 седмици по повод един конкурс, които наближава и аз ще участвам. Въобще няма такова нещо, никакви блъсканици и заплахи за убийство!", категорична беше Красимирова, че не е тя жената, която буйства на паркинга.

Реклама

Заснетата жена от видеото вече е подведена под отговорност от Софийската районна прокуратура за хулиганство и закана за убийство, а магистратите я пуснаха под парична гаранция от 5000 лв.

"Аз карам малък "Мерцедес", а колите в инцидента са "Тойота" и "Киа", както казвате, защото аз не знам въобще за какво става въпрос.", разказва "Лейди България" 2023 пред "България днес".

От Софийска районна прокуратура обявиха в петък, че е привлечена към наказателна отговорност жена за хулигански действия и закана с убийство.

"На 23.5.2024 г. около 13,00 часа на паркинг на бул. „Симеоновско шосе" в град София, обвиняемата Х.К. при управление на лек автомобил, марка „Киа", е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - при маневра потегляне целенасочено ускорила скоростта на управлявания от нея автомобил и го насочила директно срещу лек автомобил, марка „Тойота", управляван от друга жена. В резултат на своите действия Х.К. реализирала пътно-транспортно произшествие и създала реална опасност за здравето и живота на водача и останалите участници в движението. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост. Х.К. се заканила с убийство на жената, шофирала лекия автомобил, марка „Тойота", като й казала: „Ще те смажа! Ще те ликвидирам!"." Това пише в официалното съобщение на Софийската районна прокуратура.

Четете още

Кокаин вкарва силиконки зад решетките

Кокаин вкарва силиконки зад решетките

Певицата Дебора проговори за инцидента: Изпих 5-6 чаши вино

Певицата Дебора проговори за инцидента: Изпих 5-6 чаши вино

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама