Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18069780 www.bgdnes.bg

Геро: Разредил съм задачите, карам по-полека

Започнах да разпределям много добре времето. Винаги има моменти, в които натискаш повече газта, правиш по-голям демараж, но след това си давам достатъчно почивка, за да възстановя. Вече не е препускането, което беше последните 10-15 години. Поразредил съм задачите и гледам да го карам по-полека.

Това заяви Герасим Георгиев-Геро в интервю за „24 часа".

Реклама

Сега той е водещ на „Скрита самоличност" и се впусна в новото си амплоа веднага след финала на „Като две капки вода".

„Вкъщи цари тишина. Затова гледаме да е тихо, за да може у дома всеки да възстановява. Защото и Цвети има своето напрежение на работа. Знаем и за палавите 15-годишни хора, които мислят, че целият свят се е стоварил върху тях. В тази възраст, в пубертета, често си мислят, че те са най-пострадалите хора. Но намираме сили и си подаряваме нужното внимание един към друг, така че всичко наистина е окей", добавя Геро за времето, когато е с Цвета и дъщеря им Йохана.

Геро говори и за предаването "Скрита самоличност", на която е водещ

„По Библия предаването е американско, но ние вземаме повече от италианския модел, защото италианците го правят много по-добре. Един човек се опитва да разгадае осем самоличности. При това срещу много добра печалба, която може да си заслужи, ако ги разкрие. Изглежда лесно, но никак не е. Във втория кръг се появява тайнственият роднина. Той е роднина на един от тези осем. И трябва да се свърже роднината с вярната самоличност. Там човек може да удвои парите си. Накрая може да се стигне до 100 хиляди лева, което за България е доста добра сума. Ако в първия кръг си спечелил максимума от 50 хиляди лева, може да ги удвоиш до 100 хиляди, ако назовеш веднага на кого е роднина тайнственият човек. Но пък ако не познаеш, губиш всичко. После има и по-леки варианти за отгатване. Участникът може и да се откаже да удвоява. Тогава му даваме жокер за роднината. Има гадаене. Казвам ви - изглежда лесно, ама изобщо не е. Но пък е много интересно. От хората, които вече участваха, има такива, които стигнаха до високи нива. Спечелиха, и то добри суми".

Той добавя, че Шерлок Холмс му е любимият детектив от книгите.

Четете още

Геро СКОЧИ на политиците: Не съм спокоен за бъдещето на дъщеря си в България

Геро СКОЧИ на политиците: Не съм спокоен за бъдещето на дъщеря си в България

Геро отслабва с фитнес и операция

Геро отслабва с фитнес и операция

Геро: С операция свалих 20 кг

Геро: С операция свалих 20 кг

Геро в дуел срещу Александър Сано за рейтинг

Геро в дуел срещу Александър Сано за рейтинг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама