Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1807041 www.bgdnes.bg

Камелия на война с Пайнера

Скандал на годишните награди

Камелия на война с Пайнера

Фолкпевицата Камелия, никога досега открито не е нападала Пайнера, но няколко пъти е намеквала, че се чувства пренебрегната заради липсата на големи награди за нейното творчество. Преди три седмици Камелия обяви пред "България Днес", че е шокирана, че на годишните награди вече няма да има певица №1 на годината, а двата пола да са омешани в една категория. Тя сравни ситуацията с раздаването на наградите "Оскар", където би било немислимо да няма отделни призове в мъжка и женска категория.


Водещите на събитието Галя и Наско Михайлов останаха като втрещени от случката, която със сигурност не е била по сценарий. Двамата объркано обявиха, че концертът продължава, а впоследствие се опитаха да обяснят, че Камелия не е права за категоризацията на наградата.

 

 

След скандалното изявление на Камелия обаче нейната колежка Андреа веднага я контрира. Гаджето на боксьора Кубрат Пулев се превъплъти в ролята на адвокат на продуцентите си. "Не трябва сами да си нападаме жанра, а да сме единни. Трябва да се подкрепяме в името на феновете", изчурулика русото изкушение. Така Андреа открито поведе поредната война в попфолка, като реши да нападне Камелия и да получи повече кредит на доверие във фирмените дела.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама