Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18078767 www.bgdnes.bg

Рапърът Павел посяга към наркотиците след смъртта на баща му

Павел, който до скоро бе част от дуета Павел и Венци Венц разкри за трудностите, през които е преминал до този момент.

„Баща ми се разболя от рак. Откриха му тумор в мозъка. Между седмата и десетата ми годишнина беше само на легло, последните му операции го направиха некомуникативен и неподвижен. Последната една година от живота му беше... Отиде си на един 31 декември", споделя Павел пред Naycast.

Реклама

„Аз не осъзнавах какво се случи. Когато разбраха, че баща ми си отива, ни заведоха в къщата на кръстника ни, за да не присъстваме на кончината му. Когато след два дни ми казаха, че баща ми е заминал на пътешествие, от което никога няма да се върне, разбрах какво е станало... Не можах и да го изплача, не можах да се сбогувам с него по начинът по който исках. Отказах да присъствам на погребението му." споделя изпълнителят.

След смъртта на баща му, той започва да се самонаранява. Посяга към наркотиците. Започва и да ги продава. Причината да спре да пласира е появата на баща му. След пореден ден на предозиране в който се стига до халюцинации. Тогава баща му му казва, че го е изложил и тези думи карат Павел да спре да взима и да продава от забранените вещества. Решава и да предаде наркодилърът, за когото работи.

„Отидох в 1-во районно и казах всичко, което знам за цялата схема. Ок, ама на излизане от районното получавам телефонно повикване от непознат номер и попитах "кой е". Отговорът беше: "Е, как кой е, нима не познаеш човека, който току-що изпя в полицията?". И топките ми след знаеха в петите и се качиха в гърлото, и слязоха обратно в петите. Той ми каза: "Просто се пази жив и здрав" и пази майка си и сестра си до следващата ни среща", споделя Павел.

Четете още

Венци Венц: Аз вярвам в Бог, не вярвам, че е белобрад старец

Венци Венц: Аз вярвам в Бог, не вярвам, че е белобрад старец

Рапърът Павел: С Венци Венц загубихме магията си, разделихме се навреме

Рапърът Павел: С Венци Венц загубихме магията си, разделихме се навреме

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама