Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/18080190 www.bgdnes.bg

Бивша наша гимнастичка изгря в "Плейбой" Франция

Няколко месеца по-рано Йоана бе коронясана в германския

Бившата националка по художествена гимнастика Йоана Николова изгря във френското издание на "Плейбой". Четвъртата на европейско първенство бе избрана за момиче в броя за юни, научи "България Днес".

Така Йоана стана втората българка след Петя Богданова в мъжката библия във Франция. Фотосесията й е изключително гореща, ако се съди по снимките, с които "Плейбой" рекламира броя.

Реклама

"Истинска любимка на редакцията, 22-годишната Йоана Николова е убиец с лице на ангел!", пишат от изданието.

Като момиче на месеца Йоана дава и голямо интервю за "Плейбой".

"Аз съм смела личност. Обичам да експериментирам, изследвам, създавам и поемам рискове. Затова станах модел. Мисля, че не всеки разбира изкуството на голата фотография, но то не трябва да бъде разбирано. Толкова е ограничаващо просто да видиш голо тяло на снимката. В действителност има фатална жена с душа, силен характер, сила, нежност, която приема и обича себе си напълно. Много е специално, когато постигнете това ниво на свобода", споделя Йоана.

Николова разкрива и защо е избрала да се присъедини към моделите на "Плейбой"

"В този свят, пълен с филтри и преценки, обичам да изразявам себе си по честен и игрив начин. Затова избирам семейството на зайчетата", категорична е гимнастичката.

За бившата грация това е втора фотосесия за "Плейбой" в разстояние на четири месеца. През февруари Йоана бе момиче на броя на германското издание. Тогава сподели, че в момента няма мъж до себе си.

Николова бе една от най-талантливите ни гимнастички. Шампионка на България за 2015 и 2016 г. Има още безброй титли и медали. Немалко специалисти й предричаха големи успехи в спорта. Отказва се след тежка травма и загубата на близък човек през 2020-а. В момента следва в НСА.

Четете още

Най-еротичната моделка Йоана Николова: Родителите ми бяха в шок, когато започнах да се снимам гола

Най-еротичната моделка Йоана Николова: Родителите ми бяха в шок, когато започнах да се снимам гола

ГОРЕЩО! "Плейбой" Германия короняса бивша наша гимнастичка

ГОРЕЩО! "Плейбой" Германия короняса бивша наша гимнастичка

Реклама
Реклама
Реклама