Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18081306 www.bgdnes.bg

Скандал! Отнеха титлата на "Мис България"!

„Мис България" 2023 Елизабет Кравец е освободена от титлата си. Това бе обявено в официалната страница на конкурса, в което бяха посочени и мотивите за това решение. То е взето поради неспазване на задълженията на г-ца Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията Мис България.

„За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива. След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно", посочват от организацията.

Реклама

Считано от 3 юни г-ца Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България" в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си. Първата подгласничка, г-ца Илияна Борисова, ще поеме титлата на Мис България и ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности. Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина. Уверяваме ви, че то не е взето с лекота. Нашият основен ангажимент е насочен към принципите на справедливост, чест и положително представяне на нашия конкурс. Г-н Санчез е инвестирал значително, за да укрепи престижа на този конкурс за красота, който донесе признание на г-ца Елизабет Кравец. За съжаление, тя се възползва от тази възможност, без да вземе предвид организацията и нейните ценности. Желаем на г-ца Елизабет Кравец, бивша Мис България, всичко най-добро в бъдещите и начинания. Многократно сме я уведомявали за проблемите и се надяваме, че тя разбира и уважава основанията за взимане на това решение. Благодарим ви за разбирането и продължаващата подкрепа към организацията Мис България", добавят още организаторите на конкурса.

Четете още

Скандал! Отнеха титлата на "Мис България"!

Скандал! Отнеха титлата на "Мис България"!

Мис България Елизабет Кравец гушка прасе

Мис България Елизабет Кравец гушка прасе

Мис България Елизабет Кравец стана на 18 г. с мегакупон

Мис България Елизабет Кравец стана на 18 г. с мегакупон

Мис България ЗАЛЮБИ ново гадже. Ето кой е късметлията

Мис България ЗАЛЮБИ ново гадже. Ето кой е късметлията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама