Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18083220 www.bgdnes.bg

Геро: Не е важно колко си висок, по-важното е колко бързо идва ритникът към теб

"Не е важно колко си висок, по-важното е колко бързо идва ритникът към теб". Това каза водещият Герасим Георгиев – Геро по време на пилотното издание на новия световен телевизионен формат "Скрита самоличност", който тръгна в ефира на Нова телевизия тази вечер. С опита си като водещ актьорът изпитва инстинктите и способността на играчите да разпознаят самоличността на гостите в студиото и тяхната професионална ориентация. Играчите печелят различни суми пари, като максималната печалба, от която могат да си тръгнат от викторината, е сто хиляди лева.

Първият играч Елена се колебаеше дали момиче от Варна е хореограф или модел, защото забеляза, че червенокосото стройно девойче на подиума има стегнат корем. „А корем се тренира много трудно, значи тя е модел", посъветва се Елена с Геро, но той не поддаде да й подскаже, а се изцепи: „На мен ли ми говориш, сестро?",

Реклама

Малко преди премиерата на предаването Геро сподели: „Този формат наистина е нещо уникално за България. Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, но сега му дойде времето, и вярвам, че няма нищо случайно". По негови думи екипът на предаването е заимствал повече от италианската версия за българския формат. Геро не крие, че е усетил "Скрита самоличност" като своето предаване и му трябвало съвсем малко време, за да влезе в ролята на водещ.

Първият играч Елена спечели 7300 лева в увлекателното телевизионно издание, което изпитва човешките инстинкти и шесто чувство в преследване на голямата награда от 100 000 лева в ефира на Нова тв.

Четете още

Геро: Разредил съм задачите, карам по-полека

Геро: Разредил съм задачите, карам по-полека

ЛОШО! Няма почивка за Геро

ЛОШО! Няма почивка за Геро

Геро в дуел срещу Александър Сано за рейтинг

Геро в дуел срещу Александър Сано за рейтинг

Халваджиян с нов проект, дава награда от 100 бона

Халваджиян с нов проект, дава награда от 100 бона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама