Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1808598 www.bgdnes.bg

Мариус не иска да играе мъж


Мариус Куркински бил първият избор за ролята на Ламбовия син в сериала "Фамилията", който тръгва от март по Би Ти Ви, научи "България Днес". Той обаче отказал примамливото предложение на продуцентите Митовски и Гочев да снима жежки секссцени с върволица хубавици.

 


Мариус трябвало да влезе в образа на разхайтения наследник на патриарха на влиятелно семейство Стефан Данаилов. По сценарий ролята му е на агресивен мъжкар, който е забъркан в екшън с оръжия, наркотици, побоища и див секс. Чувствителният актьор бил потресен до дъното на душата си от насилието на героя си и още повече от систематичните съпружески изневери, които трябвало да претвори на екран. Изпълнителят на "Ти-ри-ри-рам" и "Шу-шу" изпаднал в шок и дълго се терзал дали коренно да промени обичайното си амплоа. Курки въобще не можел да се припознае като син на Ламбо и Ваня Цветкова, брат на Яна Маринова и най-вече като мъж на Деси Бакърджиева.

След мъчителни размишления той решил, че все пак не е дотам мултифункционален в актьорското поприще, и предпочел да запази стария си имидж. Затова със съжаление отказал да се включи в поредицата, която се очаква да бъде високорейтингова и на негово място влязъл неизвестният в България Даниел Владимиров, който партнирал на преподавателя си Стефан Данаилов в кримки за италианските телевизии.
За Курки останала утехата, че тв зрителите ще го видят с буйни букли като един от спасените през 1943 г. евреи в историческата сага "Недадените", която тръгва от 10 март по БНТ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама