Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18098654 www.bgdnes.bg

Победа в тв формат = сватба

Тенденцията се променя

Само в "Ергенът" каръкът е №1

Пълен обрат претърпя неписаното правило, че шампионите от риалити форматите са каръци №1 в любовта. Доскоро след като редица победители от различни шоупрограми грабваха големия чек, любовният им живот претърпяваше огромен крах. Такъв бе примерът с последните двама финалисти от "Сървайвър" - Зоран Петровски и Благой Георгиев.

Македонският режисьор се раздели малко след края на снимките на формата за оцеляване с дългогодишната си половинка актрисата Силвия Петкова. Джизъса пък през миналата година бе изоставен от последната си засега съпруга Полина, докато е на самотния остров.

Реклама

В последните издания на тв формата обаче победителите не само печелят баснословна сума, ами като бонус срещат и голямата любов. Но това не е всичко - те дори стигат и до олтара с половинката си.

Ярък пример за това е най-одумваният риалити шампион от години насам - актьорът с вълшебен глас Владо Зомбори. Звездата от редица сериали безапелационно спечели "Като две капки вода". И се очаква скоро да се ожени за дългогодишната си половинка в живота - талантливата актриса Весела Бабинова.

"Все нямаме време за сватба, но като приключим шоуто, ще я направим", зарече се пред "България Днес" Зомбори на въпроса дали не е време да узакони връзката с колежката си и майка на дъщеря им.

Шампионът в "Хелс китчън" от миналия сезон Станислав пък вече се ожени за приятелката си малко след големия финал на шоуто. Настоящият първенец Чоткин също планира да се врече във вечна вярност на изгората си Камелия.

В друг формат, но не за готвене, а за оцеляване, шампионът също вдигна сватба. Борецът Алекса, който спечели "Игри на волята 4", също предприе най-важната крачка в живота си и мина под венчилото след триумфа и чека от 100 бона.

Реклама

За разлика от форматите, където се изискват качества, умения и прочие, в предаването, в което се търси любовта, определено победителят е карък номер 1, що се касае до романса.

В нито един от трите излъчени досега сезона на "Ергенът" главното действащо лице не успява да даде пръстен и да се врече на победителката от предаването. В първия имаше избраница, но до връзка с мачото Виктор така и не стигна. В последния сезон пък Алек изобщо не хареса и съответно не избра нито една от финалистките и си тръгна сам.

Най-близко до триумф на любовта бе вторият ерген на България - Евгени Генчев. Пианистът избра моделката Валерия. Двойката уж живееше в романс и хармония, но неочаквано влюбените се разделиха преди няколко седмици.

Четете още

Култовата Христиана влязла обвързана в "Ергенът"

Култовата Христиана влязла обвързана в "Ергенът"

СБЛЪСЪК! Ерген № 1 СЪДИ Алек за действията му

СБЛЪСЪК! Ерген № 1 СЪДИ Алек за действията му

Мис България 1967 г. Бранимира Антонова: Владо Зомбори е гениален!

Мис България 1967 г. Бранимира Антонова: Владо Зомбори е гениален!

Финалът на "Капките" РАЗБИ телевизионните рейтинги

Финалът на "Капките" РАЗБИ телевизионните рейтинги

Реклама
Реклама
Реклама