Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1810613 www.bgdnes.bg

Нападателят на "Литекс" Момчил Цветанов се хвали: Спах с Мика Стоичкова!

Огромен сексскандал се разрази в Ловеч. Нападателят на "Литекс" Момчил Цветанов-Шивача се похвали пред свои познати, че е спал с дъщерята на треньора си Христо Стоичков-Мика. Връзката между двамата е била мимолетна, но въпреки това Шивача не е издържал и се изфукал с "подвига" си. Единственото притеснение на Цветанов е било самият Стоичков да не разбере и да не излее страховития си гняв върху него. Заварката е станала преди няколко месеца, когато между Момчил и Михаела припламнали искрите.
За да разбере истината докрай, "България Днес" потърси дъщерята на Камата, която любезно отрече любовна афера с Шивача.

"Момчил Цветанов го познавам само от стадиона - заяви дъщерята на Камата. - Не съм имала връзка с него. За мен се говорят глупости за закуска, обяд и вечеря. Не знам дали Цветанов се е хвалел с нещо."

Изцепката на Цветанов може сериозно да застраши кариерата му в "Литекс". Нападателят минава за един от най-талантливите играчи в Ловеч, но е и най-скандалният. За любовните подвизи на Шивача в града на люляците се носят легенди. Цветанов се гордеел и с огромно мъжко достойнство, заради което съотборниците го бъзикали, че трябва да смени прякора си на Магарето.

Реклама

Нападателят скандализира преди няколко години, когато публично пусна свои голи снимки. На тях Шивача, известен и с прякора Чико, позира гол на леглото, останал единствено с лаптоп между краката си. Фотосите предизвикаха шумен скандал и тогавашният треньор на тима Ангел Червенков искаше дори да изгони Цветанов от клуба.

Въпреки това Чико не спря с подвизите си и не пропусна да се похвали с друго свое завоевание - изявяващата се като певица Деница. Връзката ядоса сериозно Стоичков, като според Камата певицата пречела на кариерата на футболиста. Най-големият български футболист "посъветва" Чико да спре с простотиите и да се замисли за футбола. Може би заради това или за отмъщение той се хвалил наляво и надясно, че си е легнал и с дъщерята на шефа.

Шивача имаше афера и с певицата Бриана, която нашумя като любовница на бившия волейболен селекционер Мартин Стоев. Цветанов успя да забие и Калина Паскалева, която за кратко спечели популярност с участието си в "Островът на изкушенията". Същата Калина имаше връзка и с автомобилния пилот Владимир Арабаджиев. Всички опити на "България Днес" да се свърже с футболиста за повече подробности удариха на камък. От пресслужбата на "Литекс" отказаха да дадат достъп до играча, самият той не вдигаше мобилния си телефон.

От своя страна г-ца Стоичкова в момента няма сериозен приятел. За последно слуховете я свързваха с вратаря Стефано Кунчев, но се оказа, че двамата са само приятели.

Преди това Мика имаше връзка с футболиста Борис Папазов, който имаше дълга връзка и със Славея Сиракова.

Сега за Цветанов предстоят нови проблеми заради голямата му уста. Този път Шивача ще трябва да се разправя не с кого да е, а със самия Христо Стоичков. А Камата едва ли е доволен, че футболистът е посмял да се докосне до собствената му дъщеря.

Реклама
Реклама
Реклама