Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18110074 www.bgdnes.bg

Джулай Джоунс и „Цар Плъх“ откриха концерта на Palaye Royale в София (Фотогалерия)

Шеметен заряд и впечатляваща енергия на живо очакваше публиката, която ще се потопи в ексцентричния свят на арт-рок триото отново.

Подгряващите артисти на концерта бяха секси словенката July Jones и чисто новият музикален проект от България - Цар Плъх.

Реклама

July Jones е категоричната бъдеща суперзвезда. Тя идва от Словения, има ярко разпознаваема визия, нестандартен електро-поп звук и текст без задръжки. Любовта, еднополовите връзки и психичното здраве са сред темите, които July Jones свободно засяга в музиката си. За словенската изпълнителка е от особено значение подобни дискусии да се водят открито. От неочаквания успех на EP-то "Girls Can do Anything" през 2022, който става изключително популярен в TikTok с кампанията за Международния ден на жената, до най-новото ѝ секси парче "Riot" (2024), July Jones дава глас на LGBTQ+ общността чрез своята музика и се бунтува срещу стигмата около подобни теми, особено в нейния роден край - Източна Европа.

„Цар Плъх" е новосформирано миналата година рок трио, продължение на проекта Bloodrush. Фронтменът, китарист и основен автор в триото – Коста Коларов и Димитър Димов, на бас започват новото си начинание с нов барабанист - Теодор Чирпанлиев, познат и от Cool Den. Първият им сингъл е „Няма да се връщам". Триото иска да пее на български, има готови нови песни и в момента подготвя първия си студиен албум, който предстои да излезе тази есен. Триото, водено от Коста Коларов, направи първия си концерт изобщо.

Снимки: Юлиян Савчев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама