Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1814983 www.bgdnes.bg

Палава Стояна на 91

Едва ли има човек, който да си представя как на 91-годишна възраст ще подскача на театралната сцена, ще фучи и трещи пред публиката, а накрая ще им изкара бесен кан-кан. Да, ама не! Живата легенда Стоянка Мутафова не само че си ги мисли тези неща, ами и ги прави!

Щастливците да видят шоуто на Госпожа Стихийно бедствие се оказаха жителите на Балчик. Там през уикенда се игра комедията "Палавите вдовици" със Стояна, Златина Дончева и Николай Атанасов-Шуши, режисьора на представлението.

Реклама

Както подсказва заглавието, Мутафова бе в ролята на палава вдовица - идеален персонаж за голямата актриса. Образът й се казва Сиен и за повече от час успя да задържи пълното внимание на зрителите, които нонстоп се смееха.

Точките обаче обра кан-канът на Стояна, който тя изкара за финал. Без никакви притеснения и умувания театралката вдигаше крака бясно и тропаше с ток по пода. Бурните аплодисменти не закъсняха.

Цветущото състояние на 91-годишната актриса стана повод за шушукане сред зрителите в залата. Формираха се два лагера - едните мълвяха, че Стоянка е енергична благодарение на домашно гледаните си зеленчуци в градината, другите разпалено твърдяха, че актрисата пие специална отвара от билкови тинктури.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама