Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18154031 www.bgdnes.bg

Щерката на Гуркова печели конкурс за красота в Бразилия

След убийството на мъжа й Наталия се фокусира върху децата си

15-годишната Джорджия е обявена за Мис Нейшън, пее пред журито хит на Адел

Наследницата на Наталия Гуркова - Джорджия, печели конкурс за таланти и красота "Мис Нейшън", състоял се в Бразилия, научи в. "България Днес". Българското девойче грабнало сърцата на журито не само със своята естествена красота, но и с превъплъщението си в британската поп певица, изпълнявайки неин хит.

15-годишното момиче с черти на нежна порцеланова кукла е родено в столицата на Южноафриканската република. От 6-годишна показва своя артистичен и певчески талант, разказва майка й.

Реклама

В портфолиото си наследницата на Мис България 1998 г. има титлата Малка Мис България и участия в десетки ревюта. "Сега много ми помага при организирането на изявите за моя бранд, за което съм й ужасно благодарна", споделя Наталия Гуркова. По нейни думи дъщеря й танцува добре, до миналата година се е занимавала с хореография, а от септември се е посветила на рисуването. "Аз самата рисувам добре, но така и не развих умението си. Радвам се, че Джорджия го прави, но определено всички артистични изяви, свързани със сцената, са нейно амплоа", споделя Гуркова. Въпреки че от година тя се изявява успешно като дизайнер на своя бранд, за себе си твърди, че нейната водеща професия е "майка". "Целият ми фокус е върху децата, и двамата са зодия Близнаци, затова често пъти казвам на шега, че имам четири деца, които запълват 24 часа от денонощието ми", откровена е Гуркова.

Синът й Кристиян, който наскоро навърши 11 г., се занимавал доскоро с китайското бойно изкуство кунг-фу, което съчетава удари с гъвкавост, но отскоро се е запалил по футбола и тренира упорито в столичен клуб.

В помощ за грижите по децата неотлъчно е майката на Наталия: "Когато ги родих, майка ми прекара 3 години в ЮАР, за да ми помага, прави го и днес, за което съм й изключително благодарна", споделя красавицата. Тя прекара 10 години от живота си в ЮАР, където бе свила семейно гнездо с черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, който бе убит от поръчков куршум в колата си. Възстановяването от бруталното посегателство над живота на мъжа й отне години на Наталия. Тя се затвори и се фокусира върху децата си. За да ги предпази от болката от загубата на Джордже, моделката бързо се научи да бъде и мъж, и жена за невръстните си рожби.

Наталия твърди, че скоро няма да пътува до Южна Африка, защото: "Никой не остана там, който да ни чака, освен приятели, разбира се. Свекър ми и свекърва ми починаха, но малко преди това се прибраха да живеят в Черна гора".

С ентусиазъм разказва, че й предстоят пътувания в посока българското Черноморие. "На 27 юни ще участвам в "Модна фиеста" по покана на организаторите, защото спечелих наградата "Най-бързо развиващ се бранд на годината" на наградите "Дизайнер на годината", похвали се Гуркова.

Четете още

Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по красота

Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по красота

Наталия Гуркова стана дизайнер на годината
Наталия Гуркова стана дизайнер на годината

Наталия Гуркова стана дизайнер на годината

Наталия Гуркова и Бони купонясват до зори

Наталия Гуркова и Бони купонясват до зори

Наталия Гуркова ходи на риба всеки уикенд

Наталия Гуркова ходи на риба всеки уикенд

Реклама
Реклама
Реклама