Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18165163 www.bgdnes.bg

Чалга певицата Джорджия едва не препъна участник в шоуто на Геро

Чалга певицата Джорджия се появи в шоуто на Геро "Скрита самоличност", а участникът не я разпозна и за една бройка да сбърка професията й.

Джорджия се появи в тазвечерното предаване по Нова телевизия, което се води от Герасим Георгиев-Геро. Джорджия бе поставена под номер 1 и беше оценена на 1 500 лева. Ветеринарят за една бройка щеше да сгафи, защото си мислеше, че фолк певицата е шоу изпълнител, а не музикален изпълнител. 

Реклама

Това не се понрави на Джорджия, която изглежда леко се засегна, че не е разпозната от мераклията да спечели 50 хилядарки. В крайна сметка Жоро даде правилен отговор, а малко преди това Джорджия отказа да каже в ефир на колко е години.

"След като навърших 25 години повече не си казвам годините", смее се певицата.

В крайна сметка Жоро бе почти безпогрешен. Той позна 7 от 8 самоличности, но тайнственият роднина му изигра лоша шега. Ветеринарят имаше една грешка и тя бе, че обърка шампионката по самбо с шоу изпълнител. 

В крайна сметка преди да се стигне до тайнствения роднина, Жоро разполагаше с 20 хилядарки в джоба си, но нещата рязко се объркаха.

Жоро имаше 30 секунди, за да намери прилики между тайнствения роднина и някой от участниците.  Ветеринарят толкова се обърка, че каза, че жената, която бе тайнствения роднина може да е сестра на трима от участниците и дъщеря на други трима. Тъй като му се стори невъзможно да познае, Жоро не удвои парите си. Тогава водещият Герасим Георгиев - Геро му даде жокер, че тайнственият роднина е на 36 години и е сестра на един от участниците. Жокерът също не помогна на Жоро и тогава Геро намали сумата от 20 на 10 хиляди и му даде последен шанс да си тръгне с някакви пари, а именно жокерът 50 на 50.  

Жоро накрая изгоря катастрофално и обърка на кой от участниците е роднина тайнствената жена. Той заложи на дихателния учител, а се оказа, че еколожката Атанаска Георгиева е сестра на тайнствения роднина. Така Жоро си тръгне без пукната пара от предаването.

Четете още

Митничарка покани Геро на вечеря в "Скрита самоличност", водещият почервеня

Митничарка покани Геро на вечеря в "Скрита самоличност", водещият почервеня

Фокусникът Дидо загуби 48 бона в новото шоу на Геро

Фокусникът Дидо загуби 48 бона в новото шоу на Геро

Реклама
Реклама
Реклама