Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18168092 www.bgdnes.bg

Лео Бианки ШОКИРА: Първото ми предложение за брак се провали, Ерос Рамацоти ме отряза за изненадата

Известният певец и главен готвач Лео Бианки разкри, че първото му предложение за брак се е провалило. 

Бианки в крайна сметка ще се ожени за своята любима Лучия, но първоначалният му план не се получава заради приятелят му Ерос Рамацоти. В предаването "На кафе" по Нова тв Лео разказа, че е помолил Рамацоти, който често гостува в ресторанта му, да предложи на любимата си по време на негов концерт. 

Реклама

"Рамацоти беше в моя ресторант и с него си говорихме за изненадата, която искам да направя на Лучия по време на негов концерт. Той гледаше към мен и ми каза "Лео, няма да го направя този жест". Питах го защо и той ми отвърна, че е много елементарно и ще с песен, с която е правил такива неща хиляди пъти", разказа Бианки.

Лео е бил твърдо решен да подходи по нестандартен начин към половинката си в този паметен за тях момент и успява да го направи от втори опит. Това се случва, след като Лео отправя молба за съдействие към известен комик от неговия италианския град и той откликва на поканата. Така Бианки се появява с микрофон в ръка по време на представление на комика и привиква намиращата се в публиката Лучия на сцената. Без да подозира какво ще последва, тя отива при любимия си, който първо й поднася разкошен букет, преди да падне на колене и да й поднесе пръстена. Лучия, естествено, казва "да".

Четете още

Лео Бианки подкара АТВ със семейството

Лео Бианки подкара АТВ със семейството

КРАЙ! Лео Бианки спира пиците

КРАЙ! Лео Бианки спира пиците

Лео Бианки се нанесе в нов палат

Лео Бианки се нанесе в нов палат

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА! Лео Бианки побелява

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА! Лео Бианки побелява

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама