Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18180090 www.bgdnes.bg

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

 Риалити героини в садо-мазо сцени!

След краха с Алек Теа сваля дрехи и задръжки 

Орална любов "за по-палавите" обещава блондинката, снимането забранено 

Култовата ергенка Теа протегна ръка към порното! След края на "Ергенът" пищната блондинка пое по неочакван за феновете на риалити формата път.

Теа Добрева се похвали в социалните мрежи, че подготвя най-страстното и незабравимо фетиш парти на годината във Варна. След като русокосото изкушение и Алек се разминаха, Теа се отдаде на разголени снимки, а сега предлага горещи сцени в интимна обстановка в заведение край морето.

Реклама

"В 00:00 ще има безплатен натурален афродизиак за всички! За по-палавите ще има и glory holes", шашна с признанието си ергенката.

"Glory holes" е едно от най-предпочитаните изпълнения в порноиндустрията, при което мацка прави орална любов на непознат мъж през дупка в стената, без да знае на кого принадлежи обслужваното достойнство. Събитието започва в 23 ч. на 3 юли в морската столица. Снимките са забранени.

В интимното парти се включва и небезизвестната Анджела Ташева, която изгря в онлайн риалитито "Къщата на инфлуенсърите", а по-късно лъсна в горещи порноклипове и снимки, за които "България Днес" писа в началото на март.

Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Самата Ташева се похвали, че изкарва по 9 бона на месец в онлайн платформа с нецензурно съдържание.

Четете още

Теа след "Ергенът": Не съм расист, най-добрата ми приятелка е мулатка

Теа след "Ергенът": Не съм расист, най-добрата ми приятелка е мулатка

"Смрадлива циганка" и "ще умреш, селянко"! Брутален расистки скандал в "Ергенът" изгони Теа!

"Смрадлива циганка" и "ще умреш, селянко"! Брутален расистки скандал в "Ергенът" изгони Теа!

Реклама
Реклама
Реклама