Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1818410 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Камелия: Оставам при Митко

Фолкпевицата Камелия остава да работи в "Пайнер" и продължава с участията си въпреки скандалното й изказване на концерта за годишните награди на телевизия "Планета", който се проведе миналата седмица в НДК. Това разкри пред "България Днес" самата изпълнителка и разсея всички наивни интерпретации, че ще бъде изгонена или наказана за искрената си реч.

"Нещата продължават да си вървят и не виждам какво може да се промени от това, че съм изказала моя позиция. Не знам защо хората се чудят какво ще се случи с мен, но аз знам, че с фирмата ми имаме бъдещи хоризонти. Не знам какво ще се случи след 5 месеца, една или две години, но сега сме заедно и продължаваме усърдно да работим", заяви Камелия. Според нея няма нищо лошо, че е показала някакво отношение и публично е обявила това, което не й харесва.

Реклама

На церемонията по раздаването на наградите тя отново се размина с големите призове, но успя да прикове вниманието към себе си с изказване, докато получаваше статуетка от генералния спонсор на мероприятието. Облечена в халат и обута с чехли, тя публично се опълчи на големия си шеф инж. Митко Димитров - Митко Пайнера.

"Много благодаря на спонсора за тази награда и още повече благодаря на Митко, че му позволи да ми я даде! Ако се чудите и се маете защо съм облечена така, това е в знак, че не съм съгласна на единадесетата година да няма певец и певица на годината. Била съм от началото. Била съм на първите награди. Била съм на петите и на десетите. Винаги е имало хора, които са били награждавани, защото винаги са заслужавали. Мисля, че моите колеги достатъчно се трудеха, достатъчно обикаляха клубове, достатъчно веселиха вас - публиката, достатъчно правиха клипове и продукция, така че имаше кой да бъде награден и вярвам, че това ще е първата и последната такава церемония", заяви тогава Камелия.

"Не съм се страхувала да кажа всички тези неща, защото това е моята позиция и трябва да се знае. Знам обаче, че страхът пречи на много хора и точно заради него не смеят да кажат какво мислят", заключи философски пред "България Днес" русата изпълнителка на тоталния хит "Залезът и зората". Тя демонстрира отлично настроение и заяви, че продължава с участията си в цялата страна, които се радват на много голям успех.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама