Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18185480 www.bgdnes.bg

Камен Воденичаров ПРИЗНА: Подкрепям Слави Трифонов в политиката!

Актьорът Камен Воденичаров застава зад гърба на своя познат Слави Трифонов и подкрепя участието му в политическия живот в България. Това сподели самият той пред Деси Банова по Нова Тв.

"Аз не участвам в този проект, но го подкрепям, защото в крайна сметка има хора, които виждат в това мисия и се опитват да подобрят положението", каза Воденичаров.

Реклама

Двамата със Слави бяха водещите лица на студентското предаване Ку-ку, а след това и на Каналето. По-късно обаче пътищата им се разделиха, а с част от екипа Слави създаде Хъшове. Камен пък остана в БНТ с "Шоуто на Канала", където си партнираше с друг, напуснал Слави - Тончо Токмакчиев. През годините Трофонов  и Воденичаров не си общуваха много и вървяха всевъзможни версии за раздялата им.

"Със Слави ни свързва добро приятелство. Истината е, че всеки пое своята посока. Това, което всеки от нас искаше, успя да го постигне поотделно. Проблемът беше, че не успяхме да намерим обща формула, по която да го направим заедно", споделя тв водещият.

Воденичаров открехна завесата и на личния си живот, като сподели, че е влюбен и не е спирал да обича.

"Любовта винаги е част от моя живот. Винаги съм бил влюбен и винаги съм обичал. Ако това го няма не можеш да продължиш и да твориш", категоричен е актьорът.

Четете още

Камен Воденичаров: На 58 години гледам положително на живота

Камен Воденичаров: На 58 години гледам положително на живота

Камен Воденичаров скочи на учебниците по история

Камен Воденичаров скочи на учебниците по история

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама