Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1820328 www.bgdnes.bg

Николета Лозанова прави SEX с виагра

"При мъжете притеснението си личи. Просто не ви става! Затова вземете хапчето!", безцеремонно се изцепи Николета Лозанова.

"Кой не се притеснява, когато е с хубава жена?", запита силиконката и си вкара автогол. Тъй като тя определено се смята за "хубава жена", значи всички, с които е мачкала чаршафите (включително съпругът й Валери Божинов), са имали нужда от виагра, за да й се порадват.

"99% от мъжете обичат да гледа голи жени. Това е лъжа - 100% обичат! А ние, жените, обичаме да ни гледат", нарежда с неорганично присъствие Николета пред камерата. Тя участва в клип, промотиращ медикамент за ерекция.

"След малко ще си съблека това и ще ме видиш цялата", обяснява с преиграна сласт силиконката и започва да си смъква потника. Отдолу е по силикон, но не го показва - крие зърната си с ръка.

Лозанова дори се опитва да възбуди зрителя с еротичен разказ: "Искам да си представиш нещо. Момичето на твоите мечти е излязло от банята и почти докосваш настръхналата му кожа. Опитваш се да я погалиш, но тя изтичва в спалнята, смеейки се... целувате се, опипвате се", разказва Лозанова, но разваля сексатмосферата със запъване и изкуствени погледи.

"Вече няма значение в каква възраст си и как се чувстваш! Важното е всяка жена да ти стане фенка завинаги!", победоносно заключава Лозанова. Нормално изкуствените хубости като силикон, пластични операции и филъри в устните да имат взаимно влечение с виаграта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама