Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18208775 www.bgdnes.bg

Уанда Нара лъсна чисто гола

*Нова порция еротика от аржентинката

*Жената на Икарди се показа само по кожени ботуши

Уанда Нара лъсна чисто гола, само с чифт кожени ботуши, за радост на милионите си последователи в социалните мрежи!

Жената на аржентинския футболист Мауро Икарди пусна горещо видео, с което рекламира своята нова песен, наречена "Ибиса". На кадрите се вижда, че Уанда е напълно гола, докато се търкаля по зелена поляна. Прикрива най-милото си с ръка, а на гърдите си има татуиран самолет. Истината е, че Уанда рискува да получи забрана за бъдещи публикации в социалната мрежа инстаграм. Скандалното клипче може да се окаже причина тя да се раздели със своите 17 млн. последователи, но поне засега еротичната публикация не е свалена. 

Реклама

Почитателките на знойната хубавица реагират с радост и възторг на видеото. "Съвършенство". "Толкова е красива". "Истинска кралица". Това са само част от многобройните коментари в интернет.

Уанда изобщо не се притеснява да признае, че печели от красивото си тяло. 

Футболната съпруга изкарва добри пари, като продава свои голи снимки в интернет. Любимата на Икарди е част от латиноамериканска платформа за съдържание за възрастни. Очаква се тя да спечели 1 млн. долара през следващите 6 месеца. Уанда не крие новата си работа и дори е разказала за нея на петте си деца.

"Децата ми не ме съдят - казва Нара. - Те са свободни, интелигентни и независими. Надявам се, че ще пораснат като добри хора, които не съдят някого, без да го познават. Още по-малко за снимка. Отглеждам примерни човешки същества."

Четете още

Уанда Нара се продава гола

Уанда Нара се продава гола

Уанда Нара заголи дупе за нова песен

Уанда Нара заголи дупе за нова песен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама