Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18219407 www.bgdnes.bg

Василий от "Игри на волята"се ожени на екзотичен остров

Сватба на Света Анастасия 

Братът на Момчил събра Мартин Елвиса и Мастагарков на купона 

Сватба в "Игри на волята"!

Василий от последния сезон на риалити формата вдигна голямо тържество на остров Света Анастасия край Бургас. Братът на финалиста Момчил събра на купона Мастагарков, Мартин Елвиса, Радо и Мишо от шоуто.

Васко се бракува за голямата си любов Десислава, с която са заедно повече от 4 години, и двамата най-накрая се решават на голямата стъпка. Все още не е ясно кой ще командва вкъщи, защото и двамата отчупиха равни парчета от питата. А купонът продължи до ранни зори с много кръшни хора и още по-кръшни ритми.

Реклама

"Едно е сигурно, Василий няма да участва в "Ергенът 4", пошегува се Елвиса. "Майка не дава и без това", отвърна в същия дух пресният младоженец.

32-годишният Васил Василев е от София. Работи като специалист по вътрешен контрол. Определя се като авантюрист, който обича екстремни спортове и преживявания. Тренирал е плуване и има две републикански титли по кикбокс. Състезател е по триатлон.

Влезе в "Игри на волята" с брат си Момчил. Първо беше част от "Изгубените", но спечели първата битка за влизане и отиде при "Старейшините", където го очакваше брат му. Отпадна по медицински причини след елиминационна битка, а по-късно направи любопитно изказване.

"Най-слабият играч в 5-и сезон на "Игри на волята" според мен е Марто, защото го разнасяха като куцо пиле домат на "мелницата на Херкулес", каза Васко. Но няколко месеца по-късно Елвиса беше сред гостите на сватбата му и двамата се забавляваха стабилно.

Четете още

Габи от "Игри на волята" подкара бъги

Габи от "Игри на волята" подкара бъги

Бременното гадже на Крум от "Игри на волята" му се обясни в любов

Бременното гадже на Крум от "Игри на волята" му се обясни в любов

Ралица Паскалева с бебето в  "Игри на волята"

Ралица Паскалева с бебето в "Игри на волята"

Участник в "Игри на волята" е обвинен в кражба на хранителни продукти

Участник в "Игри на волята" е обвинен в кражба на хранителни продукти

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама