Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1822454 www.bgdnes.bg

Майкъла, жена му Бети и Наско Сираков оглеждат гимнастичките

 

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла и златокосата му съпруга Бети разглеждат шалчето на синята легенда Наско Сираков. Тримата заедно се изкефиха и на на одобрените новите композиции на гимнастичките ни.

Много добри са резултатите, но винаги може да се желае още. Има много върху какво да се работи, в никакъв случай това не е максималната ни форма, но аз вярвам, че това е едно много достойно и успешно представяне. Така коментира Иляна Раева представянето на българския отбор - ансамбъл и Силвия Митева, които спечелиха осем медала от турнира Гран При в Москва миналия уикенд

Жестока дисциплина ще бъде наложена в националния отбор по художествена гимнастика от новата треньорка Ефросина Ангелова. Тя започна работа с представителния тим и обяви, че ще затегне коланите.
"Моята платформа винаги е била дисциплина и дисциплина - обясни специалистката, която от 23 години живее в САЩ. - Направих примерен работен план, летейки обратно за САЩ. Започваме в 8 сутринта и ще работим до 19.30 ч. Общо девет часа тренировки без почивките. Всички момичета имат перспектива."
Ангелова е впечатлена от замаха, с който новата шефка на гимнастиката Илиана Раева работи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама