Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1822778 www.bgdnes.bg

Слави отряза Мартина

Слави Трифонов отсвири гаджето си Мартина Огнянова от шоуто си "Магаданс предизвикателството".

Причината е, че Дългия не иска да чува подмятания за изгората си, докато тя кърши снага с друг мъж пред камерите. Освен това при евентуална победа на Огнянова зрителите ще се възмутят, че предаването на Слави е нагласено.

Реклама

Затова Трифонов бил категоричен в решението си, че Мартина няма да се покаже пред публика. Според хора от екипа в решението му има и известна доза ревност.
Гологлавият шоумен иска Мартина плътно до себе си. Слави никога не е показвал гаджето си официално и няма да го направи. Мартина може да бъде забелязана единствено докато танцува в началото и края на предаването. Дори тогава обаче камерите не се задържат дълго върху лицето й.

"Как си представяте Мартина да участва в подобно шоу и да я показват всяка вечер на екран. Нали всички ще говорят и пишат само за нея, а не за самото предаване", казват от екипа на Дългия.

Слави бил безкомпромисен и макар Мартина да искала да участва в предаването, получила строга забрана. Дългия изобщо не искал зрителите да го обвинят в пристрастия и нагласено предаване.
А феновете определено има защо да шушукат, че новият проект на Дългия е нагласен.
И в новото шоу се появи вечният участник във форматите на Слави - Метин Енимехмедов. Братът на атентатора срещу Доган - Октай, участва вече два пъти в продукции на БТВ. Първия път си тръгна с чисто ново ферари от шоуто "Танцувай с мен", а след това остана втори в "България търси талант".

Сега Метин отново се показва на екран. Излъченият епизод във вторник вечерта с негово участие е заснет преди разигралата се драма с брат му и Доган. Това обяснява и защо Метин даде просторно интервю пред Дългия, а брат му изпрати писмо именно на Слави. Единствено Метин получи максимална оценка от журито - балерини, което усъмни още повече зрителите, че има нещо нагласено.

Новият проект на Трифонов не е нищо ново на родния екран. 11 красиви балерини ще танцуват с 11 избрани танцьори. Накрая ще спечели един от дуетите. Балерините в журито може да се обединят и под името "Жените на Ку-ку бенд"
Нели Желева е жената до Евгени Димитров-Маестрото.

Станислава Лефтерова е фаталната красавица, която разби сърцето на Годжи. Юлияна пък е жената на Гъмзата.

Реклама
Реклама
Реклама