Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18242611 www.bgdnes.bg

Секссимволът Филип Буков: Сексапилът отваря врати

Новият секссимвол сред българските актьори Филип Буков проговори по темата дали чарът му му помага в кариерата.

"Сексапилът не знам дали е стока, но е инструмент, който би могъл да отвори врати. Ако се увлечеш обаче, това може да те подтикне към по-лесния път. Тогава вече ти се превръщаш в една стока. Човек трябва да внимава с това нещо. Не се обиждам, ако човек забележи първо други неща, а не таланта. Все пак той забелязва нещо на първи план, а ти можеш да му покажеш, че има и нещо друго. Един човек никога не трябва да се приема насериозно, но трябва да приема работата си насериозно. Не трябва да бъдеш алчен за пари", коментира Буков в предаването "Денят започва... с Георги Любенов" по БНТ. 

Реклама

"Моята мотивация, когато кандидатствах в академията, никога не е била да се превърна в звезда. Аз исках да изиграя роли, които ще ми донесат нещо на мен и послания, които ще донесат нещо на публиката. Определението за звезда е човек, който е променил хода на историята. Да има такива постижения, че да са оставили отпечатък във всеки един у нас. Аз не се приемам като звезда. Аз просто съм човек, който се труди усърдно и бере плодовете на своя труд. Имал съм и късмета и шанса да се реализирам добре и затова съм популярен. Зад всеки един усех се крие постоянство и дисциплина", твърди още Филип Буков. Той получи куп комплименти и от отдавна доказалия се свой колега Руслан Мъйнов, който също беше гост в студиото. 

"Аз преоткрих г-н Буков като един изключително добър човек. Едно изключително рядко срещано качество напоследък. Много е отзивчив като колега, много рефлективен, много органичен. Преоткрих го и съм щастлив, че имам възможността да играя с него", изчетка го Руслан. Двамата са част от новата постановка "Молба за напускане" на сцената на театър "Сълза и смях". Представлението ще бъде пътуващо из цялата страна - Хасково (5 юли), Пазарджик (11 юли), Царево (13 юли) и др.

Четете още

Филип Буков намекна, че може да е следващия Ерген

Филип Буков намекна, че може да е следващия Ерген

Филип Буков прави мръснишки тренировки

Филип Буков прави мръснишки тренировки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама