Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1825218 www.bgdnes.bg

Секси и отдолу

Юлия ВЪЛКОВА, ВЕСТНИК "Жълт Труд"

ВИЦЪТ

Любовникът на едно младо момиче му подарил сребърни обици. Момичето не знаело как да обясни на майка си откъде ги е взело и като се прибрало вкъщи, казало.
- Мамо, виж какви обици си намерих на улицата.
Майката разочаровано отвърнала:
- Ех, ама си глупава... Аз на твоите години кожени палта намирах.

Иате ли своя любима дреха? Тази, която е подходяща за всяко място и събитие и която ви кара да се чувствате уверена и с добро самочувствие. Тя ви е спасявала в много случаи и ще изглежда добре още дълги години. Е, сега може да сте спокойни - немски гигант предлага нейния еквивалент при бельото - колекцията, наречена "Малка черна рокля". 

Реклама

Бикините и сутиените са с неостаряващ дизайн, подходящи както за ежедневието, така и за специални поводи. Нежни бродерии, изящна мека дантела, сатен с дискретен блясък, ефирен тюл - дизайнерите черпят вдъхновение от архивни модели на компанията, като ги преобразяват според съвременните модни тенденции. Сериите включват няколко вида сутиени, гащички в различни кройки, сред които и закачливите т. нар. френски шорти. Сериите очароват с непреходната си елегантност, стил и сексапил. Цветовете са от класическо черно и нежно бежово до ослепително розово-червено. Кройките задоволяват всички предпочитания. Сутиените са с банел, подплатени, с дълбоко деколте или чувствен повдигащ ефект. Изборът при бикините също е голям - тай /класически бикини/, хипстер /с ниска талия и по-широка странична част - тип боксерки/, стринг /прашки/, хипстер-стринг /комбинация между боксерки и прашки/ и забавното допълнение френски шорти.


Не забравяйте, че една жена е ослепителна и желана и с привлекателна нощница. Колекцията "Малка черна рокля" се допълва от няколко изкусителни предложения. Изработени от сатен или ефирен тюл, с тънки презрамки и декорация от дантела, те придават допълнителна доза романтика на специалните моменти. Женствените цветове - розово, червено, черно и тъмносиньо, ще накарат всяка дама да се почувства красива и неустоима.

Младите си падат по невидимите гащи

 Изработено от възможно най-меки и нежни материи, в модерни кройки, цветове и десени, бельото на немска марка, специализирана в грижите за комфорта на младите, ще ги накара да се чувстват прекрасно във всеки миг от деня. И за този сезон бранда предлага на момичетата широка гама продукти - от популярните т. нар. невидими серии, защото нямат ръбове и подгъви, до закачливо женствена линия. Те гарантират добро самочувствие, свежест и комфорт през целия ден. Цветовете са от коралово и тюркоаз до нежно розово и бежово.


Доказан експерт в областта на невидимото бельо, марката продължава да внедрява иновации, които го правят още по-привлекателно и удобно. Любимите на много дами безшевни, лазерно изрязани гащички са в няколко варианта в зависимост от вида на материята - копринено мек микромодал и памук с ликра. За първи път на пазара се появява удивително нежно бельо от абсолютно гладка материя с декоративен 3D ефект - красива дантела в контрастен цвят. Моделът е безшевен, не се усеща при носене и не се очертава под дрехите, но притежава очарованието на класическото дантелено бельо.
Апликации от изкусителна дантела придават романтична женственост на другата нова серия. Изработена е от иновативната материя Tencelо, която е нежна и мека като коприна, абсорбираща като памук и здрава като лен. Дантелата е с атрактивен дизайн в два различни мотива и е абсолютно гладка. Чашките на сутиена са създадени по нова технология "Lissome" - те са безшевни, олекотени и осигуряват перфектна поддръжка.


Предложенията за силния пол са също в две серии, предлагани в удобни двойни опаковки и класически цветове - черно, бяло, сиво и елегантно райе. Във втората серия дизайнът също е стилен и привлекателен. Цветовете са бяло и морско синьо, с брандиран колан и декоративни акценти в червено.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама