Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1825264 www.bgdnes.bg

Оперираха лицето на Веселин Маринов

Любимият певец на вътрешния министър в оставка Цветан Цветанов - Веселин Маринов, преживял изключително тежка лицева  операция преди няколко години. В продължение на два месеца изпълнителят на "Нашата полиция ни пази" не можел да се възстанови от хирургическата интервенция, а едната половина на лицето му била подута до неузнаваемост.

Причината за страданията на певецът се оказала зъболекарска грешка. Стоматологът си оставил ръцете на един от горните кътници на Веско. Образувалата се гной тръгнала към синусите и предизвикала киста, която налагала незабавна хирургическа намеса. За зла участ по същото време певецът бил извън България и го грозяли солени неустойки при предсрочно прекратяване на подписания договор.

По тази причина Маринов стискал зъби и чакал да се прибере в родината. От дългото чакане обаче състоянието му многократно се влошило. След намесата на лекарите от ВМА кистата е била отстранена. След два кошмарни месеца Веско Маринов се оправил напълно и от тогава не пропуска профилактичен преглед при зъболекаря.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама