Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1825442 www.bgdnes.bg

Шпагатът на Вили Марковска - претоплена манджа

Седмици преди премиерата на "Любовни истории" - танцовото шоу, което сътвори Атанас Месечков, нашумял от "Денсинг старс", се заговори отново за тандема от реалитито - Наско и чаровната Виолета Марковска, пише "Жълт Труд".

Актрисата, която играе малко в театъра, но за сметка на това пък се изяви в "Столичани в повече" в ролята на Мария, очарова публиката с невероятни пластични умения. Сред премиерата в "Рейнбоу плаза" най-много се говореше за уникалния й шпагат. Само че той се оказа претоплена манджа - хубавицата и танцьорът вече го демонстрираха на малкия екран през 2008-а.

Реклама


В "Любовни истории" Вили, изгряла в киното още 11-годишна, е пленителна изкусителка. За спектакъла тя дълго и прецизно се подготвя. Признава, че се зарежда от ентусиазма на Наско, а талантът му й помага да става все по-добра. Пленителната млада госпожа е благодарна на съдбата, че я събрала с танцьора, който я направил кралица на дансинга. Още на репетициите тя усетила, че си спомня не само стъпките, а и съветите на партньора си. Но като добър педагог, той не само изисквал, а й я карал непрекъснато да се смее.


Виолета излиза два пъти на сцената и се вихри в страстно танго и чувствена румба, която била нейната слабост. А това, че е актриса, й помагало да подсили впечатлението от танца. Още на реалитито пролича, че смуглата хубавица е свръхамбициозна и изпълнителна. За нея професионализмът стои над всичко и е готова да се изтезава до край в името на задачата. Тя работи усърдно върху физиката си - практикува йога, спортува, спазва хранителен режим. Но това го прави не само заради танца, а защото е убедена, че артистките трябва да са красиви и стройни.
Организаторите на спектакъла вече са планирали гастроли във всички по-големи градове на страната. Първият след премиерата ще бъде на 1 март в Стара Загора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама