Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1825491 www.bgdnes.bg

Наша плеймейтка разголва и душа в немско списание

Родната мъжка аудитория отесня за Благовеста Бонбонева. съобщи "Жълт Труд".

Наскоро плеймейтката прослави "Левски" и в Германия с признанието, че люби футболисти и сегашният й е играч на синия тим. Това се случи на страниците на немското издание на "Плейбой", което умилено разказва: "Плеймейтката Благовеста Бонбонева не само изглежда сладко, тя така се и казва. Фамилията й означава "сладка кукла".

Нашенката умее да продава чара си. За да се изучи като специалист по маркетинг, тя работи в нощен клуб. Оказва се обаче, че за нея е по-лесно, приятно, а и доходно да се врътка по подиуми и пилони. За нещастие на много мъже, Благовеста заявява, че нейният мъж-мечта трябва да е мускулест. Но това не било достатъчно - нужно е и да рита добре, защото брюнетките си падали по футболисти. Сегашното гадже на Бонбонева е новото попълнение на "Левски" - Пламен Димов.

И пред него плеймейтката е поставила висока летва. Тя твърди, че има невероятни изисквания, защото могла твърде добре да се грижи за себе си. Затова, който мъж иска да я впечатли, се налага да се потруди да покаже ниво. В заключение пред германските читатели нашето момиче заявява, че колкото и да не им се вярва, досега не била правила стриптийз на мъж. Но не се натъжавайте - Бонбонева в най-скоро време ще го стори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама