Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1826758 www.bgdnes.bg

Елен Колева близнак с Мис Русия

 

Ликувайте, почитатели на женската красота! Имаме си двойничка на прясно избраната Мис Русия 2013 Елмира Абдразакова, която е не коя да е, а актрисата Елен Колева. Мадамите са като две капки боза, толкова си приличат.
17-годишната студентка от Сибир, която се окичи с короната заради природните си дадености, дели много с нашата Елен. На първо място са очите - и двете жени са силно синеоки, а формата им е бадемова. Елен е малко по-ококорена, а миглите на Елмира са по-дълги. Дано не са изкуственяци.


Веждите на сибирячката изглеждат по-гъсти, но иначе са същата форма като Колевите. Ако актрисата от "Шивачки" не си ги скубе, и те ще станат като на миската.
Носовете на Абдразакова и бившата на майонезения бос Александър са буквално еднакви. Излети по калъп, и двата обонятелни органа са компактни, леко чипи и тесни в основата си.
Устните на допелгангерките (от немски - двойник - б.а.) са мечта за мъжете - пълни, с идеален контур. Долната устна и при двете жени е малко по-изпъкнала, а горната - оформена като силуета на летяща птица.


По-съществените разлики между Елмира и Елен са зъбите - на рускинчето са й леко бобърски, което допринася за чара й. Другото отличие, което е почти незабележимо, е формата на челюстта. При сибирячката овалът е пълен, докато при нашето момиче брадичката съвсем леко и инатливо изпъква.
Ех, пак се разминахме със световната слава - да бяхме пратили Елен Колева на "Мис Русия", тя да спечели!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама