Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1826772 www.bgdnes.bg

Емануела издържа мъжа си

Фолкпевицата Емануела е станала спонсор на богатия си съпруг Никола, призна самата тя пред "България Днес".
Изпълнителката, която се омъжи на 3 януари тази година за младото си гадже, в момента му помага финансово. Родителите на Никола се занимават с внос на препарати за почистване, като търгуват и със сладкарски изделия. Сега той обаче е решил да започне самостоятелен бизнес, а в основен финансов благодетел се е превърнала половинката му. Емануела не желае да разкрие в каква сфера ще инвестират двамата, но така за пореден път доказва огромната си любов към съпруга си. Освен това Емануела упорито бяга от клишето, че фолкпевиците живеят на финансовата издръжка на мъжете си. Напротив, тя здраво работи по участия и разумно инвестира всеки спечелен лев.
Брюнетката дори се обяви срещу жените, които гледат само материалното в един мъж. "Все по-често ставам свидетел на това как младите момичета са готови на всичко, за да бъдат материално осигурени. Буквално на всичко. Голяма част от момичетата се женят за грозни мъже заради финансовото им състояние, а след това се сърдят защо децата им не приличат на S класите", коментира Емануела.
Тя категорично отрече пред "България Днес", че е дала 2500 евро (около 5000 лева) за операция на носа, каквито слухове се появиха за нея. "Честно казано, ако имах 2500 евро излишни, бих ги дала за нещо далеч по-смислено от това да си оперирам носа. Всеки може да види старите ми снимки и да си направи изводите дали носът ми е претърпял чужда намеса", сподели красивата брюнетка. Неистина се оказа и твърдението, че си е сложила хиалуронова киселина в устните, за да изглеждат по-сочни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама