Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18268049 www.bgdnes.bg

Божана Кацарова готви гола

Риалити звездата втрещи последователите си, като се разсъблече в кухнята

Нашумялата готвачка от "Мастършеф", "Биг брадър" и "Сървайвър" Божана Кацарова лъсна гола. Провокативната мома развя силиконовите си гърди пред камерата без капка свян. Това стана на видеоклип в социалната мрежа инстаграм, докато Божана готви в кухнята.

Пред своите последователи палавата кулинарка обяснява как се приготвя селски пай. Най-ненадейно, докато реже продуктите, Божана вдига поличката си и показва голо дупе по тънки червени прашки. След това вдига и блузката си, а отдолу е без сутиен и всичко изскача на показ. Кацарова изобщо не се свени да развее имплантите си, при това в присъствието на мъж до себе си, който също участва в приготвянето на манджата.

Реклама

"Откакто Ергенът спря да ме следва, ми паднаха гледанията", жалва се Кацарова във видеото. Явно готвачката мисли, че като си покаже дупето и голите гърди, ще предизвика по-голям интерес в мрежите. След краткото разголване Божана все пак обяснява докрай рецептата си. "Артишок от буркан може да слагате на всичко", съветва готварското гуру.

Божана е родена в София преди 35 години. Учи и живее в Нидерландия в продължение на 9 години. За да изкарва пари, чисти в заведение за бързо хранене, разнася вестници и гледа малки деца. Манията по готвенето наследява от майка си и баба си. През 2016 година се връща в България с цел да си извади американска виза.

Една вечер се среща с актрисата Рая Пеева, която е гадже на Явор Бахаров. Двете се напиват в някакъв апартамент, а на сутринта пускат тв приемника. Точно в този миг на екрана се завърта реклама за третия сезон на "Мастършеф". Рая навива приятелката си по чашка да се запише на кастинга. Одобряват я, а Божана печели формата.

Миналото лято Божана претърпя ужасен инцидент, за който самата тя призна: "Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм си счупила крака си".

Четете още

Готвачката Божана: Изпих си наградата от "Мастършеф"

Готвачката Божана: Изпих си наградата от "Мастършеф"

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Готвачката Божана скочи на "Капките"!

Божана Кацарова с ново куче

Божана Кацарова с ново куче

Божана Кацарова лъсна по гащи в Ню Йорк

Божана Кацарова лъсна по гащи в Ню Йорк

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама